Welkom bij het Radio PaRaDe geluidsarchief.

Op 29 september 2016 werd het uitgebreide archief van Radio PaRaDe door Hans Schipper bijgwerkt. Je kunt inloggen om dit in te zien!

Veel oud-medewerkers zochten in dozen met oude tapes en de apparatuur van destijds werd weer uit de mottenballen gehaald. Veel oude opnamen werden reeds omgezet in het moderne 'digitale domein'. Bekijk en beluister de lijsten onder aan deze pagina. Nu ook een korte videoimpressie met veel bekende gezichten (lnlogcode vereist)

Beluister eventueel eerst de reunie-oproep die RTV-Noordholland werd gedaan.

(Je kunt indien nodig de openingstune van deze site uitzetten via het spelertje boven in de linker kolom)

Heb jij ook interessante fragmenten, jingles, tunes of andere geluidsfragmenten uit de rijke historie van Radio PaRaDe? Je kunt ze zelf uploaden (alleen mp3), of stuur een berichtje aan onze Ook na de reunie wordt er nog heel veel aan het archief toegevoegd. Dus kom nog eens langs op de site! .
En wie heeft de videoband van het live televisieprogramma dat PaRaDe maakte ter gelegenheid van het 1e lustrum van het EG?

Let op: Deze pagina is alleen bedoeld (en dus toegankelijk) voor de vrienden- of daaraan gelijk te stellen kring van oud medewerkers van Radio PaRaDe, het radioteam van weleer. Hiervoor wordt geen betaling, in welke vorm ook, gevraagd. Toegang kan je aanvragen via de . Geef je passwoord niet aan derden!


Je moet eerst hieronder inloggen. Toegang alleen voor de oud-vrijwilligers van Radio PaRaDe.
Geen toegangsgegevens? Vraag ze op bij bovenstaande e-mail adres.

Username:
Password:


(De radiofragementen worden geco÷rdineerd door GerardH)